Az Invia kedvezményes utazási lehetőségei

Akciós nyaralás - spóroljon velünk

Kedvezmény

Partnereink folyamatosan remek ajánlatokkal várják Önöket; adott időszakra, úticélra, ellátási típusra vonatkozó akciós kínálatunkat, százalékos vagy fix összeges árkedvezménnyel ezen az oldalon gyűjtöttük össze.

Ajándék

Nálunk nem csak a legjobb ajánlatok, hanem a legjobb ajándékok közül is válogathat: ingyenes reptéri illeték, bónusz transzfer vagy parkolás, kedvezményes vagy ajándék fakultatív programok, élmények és változatos szolgáltatások; azt adjuk, ami valóban értékes Önnek!

Animáció

Ezekben a szállodákban a nyaralás garantáltan lehet pihentető gyerekekkel is, hiszen a hotel által nyújtott szolgáltatások között a magyar nyelvű gyerekprogramokat és különböző foglalkoztató aktivitásokat is megtalálhatjuk. A tapasztalt és felkészült animátoroknak köszönhetően a gyerekek izgalmas és szórakoztató kalandokra, a felnőttek pedig a sok élménytől fáradt gyerekekre számíthatnak a nyaralás ideje alatt.

Családi Tipp

A családi nyaralás mindenhol, és mindenhogy jó, de akadnak helyek, ahol még jobb - az alábbiakban összegyűjtöttük az utasaink szerint leginkább gyerekbarátként osztályozott szállásokat, valamint a gyerekek és (kis)gyerekes családok számára kedvezményeket kínáló hoteleket, utazási csomagokat.

Felnőttszállodák

Gyerekek nélkül két dolgot lehet nagyon jól csinálni: élvezni a csendet, vagy azokat a bulikat, ami a kicsiknek még túl zajos lenne. Az alábbiakban gyűjtöttük össze azokat a szállodákat, melyek csak felnőtt vedégeket fogadnak, egyéni ízlés szerint lehetőséget biztosítva mindkét megoldásra.

TELJES ÁR

Van, aki szereti maga testre szabni utazását, van, aki viszont teljes, mindent tartalmazó csomagokból szeretne válogatni - számukra itt gyűjtöttük össze azokat a kész lehetőségeket, melyek már minden kötelező költséget tartalmaznak.

Kiemelt minőség

Biztosra szeretne menni? Fontos Önnek a kényelem és a minőség? Az alábbiakban gyűjtöttük össze azokat a hoteleket, melyeket valós visszajelzéseik alapján utasaink a legjobbnak értékeltek, illetve amit partnereink is a legszívesebben ajánlanak ügyfeleiknek évről évre.

Nászutas kedvezmény

Az esküvőt követő nászút sok friss házaspár életének egyik legmeghatározóbb pillanata és legmaradandóbb emléke - számukra gyűjtöttük össze azokat a hoteleket, akik a romantikus hangulaton, kényeztető szolgáltatásokon és minőségi ellátáson túl kedvezményekkel is készülnek a nászutasok fogadására. (Kérjük, a nászutas-kedvezmények érvényesítése kapcsán egyeztessen utazási szakértőjével, mert az hotelenként eltérő lehet. )

Az Ön értékesítője:

H-K: 9-20 | Sze-P: 9-19 | Szo: 9-18 | V: 10-18 06 80 100 200 +40 316 300 926