Ütős előleg - 2017. nyár

Találatok száma: 0 időpont

Bár sokan még csak most realizálják, hogy megérkezett a tél, mi már elkezdtük a felkészülést a 2017-es nyári szezonra, hogy utasaink akkor is a legjobb, ellenőrzött minőségű és kedvezményes árú utakból válogathassanak, legyen szó tengerparti üdülésről az elő-, utó- vagy főszezonban, first vagy last minute utakról, egzotikus üdülésekről, hosszabb, kulturális körutakról, vagy ezekből többre is lehetőséget biztosító hajóutakról.

Bármelyik céllal is azonosulna, az Invia most segíti annak teljesítését Ütős előleg ajánlata keretein belül, melynek lényege, hogy a tetszőlegesen kiválasztott, 2017. június 1. és október 31. között megvalósuló nyaralás most 15 000 Ft/fő előleg ellenében foglalható, az utazás értékének fennmaradó része pedig később, több részletben teljesíthető.
Így több idő marad az élmények, és kevesebb kell az anyagiak tervezésére - a többiben pedig, szokás szerint, örömmel segítünk! Az akció pontos részleteiért és feltételeiért kérjük, olvassa el az akció pontos leírását és ÁSZF-ünk vonatkozó részét (XV. bekezdés).

Az Ön értékesítője:

Ingyenesen hívható: K-P: 9-18 I Szo: 9-14:30 06 80 100 200 +40 316 300 926

Egyszerűen átlátható kínálat:

minden költséget tartalmazó árak!